Snowden Pencer / V-Mueller

door | 4 maart 2015

De producten en diensten van CareFusion worden gebruikt in meer dan 120 landen en bevatten een aantal van de bekendste merken wereldwijd per activiteitsgebied: Pyxis® Producten geautomatiseerde verdeelsystemen voor medicatie en medisch materiaal, Alaris® Producten, SmartSite® Producten en Texium® Producten infuusmateriaal, AVEA® Producten en Pulmonetic systems voor ventilatie, AirLife respiratoire verbruiksmaterialen, Jaeger® Producten, SensorMedics® Producten en MicroMedical longfunctietoestellen, AVAmax® Producten en PleurX® Producten voor Interventionele Specialties, V. Mueller® Producten en Snowden-Pencer® Producten chirurgische instrumenten, Nicolet™ neurodiagnostische apparatuur, ChloraPrep® Producten infectiepreventie en Clippers en Prep / Scrub producten.

QliniQ BV heeft exclusief voor Nederland de distributie van de V-Mueller en Snowden-Pencer instrumenten in haar portfolio. De levertijd van deze producten zit op 15 werkdagen en worden allen tegen de hoogste standaard uitgeleverd.

Uniek aan de Snowden-Pencer en V-Mueller instrumenten is dat de verschillende naaldvoerders, scharen en raspen tot 5 jaar garantie hebben op slijtage. Dit is in dit segment uniek, vraag ons naar de voorwaarden..