Novaerus Protect 200/800/900

Novaerus machines zijn ontwikkeld voor continue desinfectie ( o.a. virussen en bacteriën ) van binnen ruimtes zoals patiënten kamers, operatiekamers, behandelkamers maar ook klaslokalen.

Klik op de afbeelding voor gedetailleerde product informatie

Novaerus heeft drie verschillende machines op de markt om in elk prijs en volume kamer segment een oplossing te kunnen bieden tot veilig werken in een bacterie, sporen en virus “vrije” omgeving. Een Novaerus desinfectie machine is al leverbaar vanaf 1500,- exclusief BTW, oftewel veilig werken is voor ieder vakgebied bereikbaar.

Waarom lucht desinfectie zo belangrijk is word vaak onderschat. Dit omdat mensen bijvoorbeeld denken dat een virus alleen bij direct contact of binnen een afstand van 1 meter doorgegeven kunnen worden. Echter uit onderzoek blijkt dat nies en hoest deeltjes tussen de 5 en 10 micron groot zijn en zich vrij door ruimtes kunnen bewegen. Zelfs over afstanden van +45 meter. Daarom ook de nadruk op lucht desinfectie naast de al voor veel mensen vertrouwde manier van oppervlakte desinfectie.

Hoesten en niezen in werkelijkheid risicovoller dan vaak gedacht.
Klik op de afbeelding voor gedetailleerde product informatie

De Novaerus 200/800/900 werken op basis van desinfectie door Low Energy Plasma. Zie de animatie hieronder voor de werking.

Voor meer informatie aangaande de Novaerus producten neemt u gerust contact op via e-mail info@qliniqmedical.nl . Vooralsnog ondanks het Corona virus hebben wij nog voldoende voorraad in samenwerking met onze Belgische partner Analis.

Klik op de afbeelding voor gedetailleerde product informatie

De defend 1050 is een drie fasen filter voor grote ruimtes of afdelingen in bijvoorbeeld ziekenhuizen. Het vrijstaande apparaat kan vrij eenvoudig verreden worden naar andere ruimtes in een gebouw waar op dat moment desinfectie nodig is.