Lucht reiniging

PlasmaMade Air Cleaner

Om binnen lucht kwaliteit snel en efficiënt naar het juiste niveau te brengen heeft PlasmaMade de Air Cleaner op de markt gebracht. De unieke technologie kan zeer snel de aerosolen druk op een groot oppervlakte verlagen. De PlasmaMade Air Cleaner is geschikt voor ruimten vanaf 20m2 en tot ongeveer 120m2 en een plafondhoogte van 5 meter.

Tevens is het aan te bevelen de Aeros lucht kwaliteitsensor te gebruiken in combinatie met de luchtkwaliteit app, dit als bewaking van de luchtkwaliteit en om het effect van het PlasmaMade filter aan uw klanten te kunnen tonen.

De unieke werking

Het PlasmaMade Air filter elimineert niet alleen de (kook) geur maar ook de pollen en bacteriën in uw woning, Met deze Air Cleaner zijn daar ook de Aerosolen bij gekomen zoals getest in samenwerking met de TU/e.

Het PlasmaMade Air filter maakt hiervoor gebruik van een 4-tal technieken.

Als eerste techniek gebruiken wij de Software gestuurde Plasmatechniek, welke geur delen direct elimineert in de groepen (T)Voc 0,1-5 micron.

Studie Technische Universiteit Eindhoven PlasmaMade lucht reiniger.

Ten tweede onze elektrostatische buiten kernen waarin wij onze ionen creëren door de lucht die er door gaat, ook wel Ion of ionen genoemd, deze elimineert elke geur die door onze Air Cleaner komt en zelfs er buiten.

En ten derde onze elektrostaten met de glasfiber kern waarbij wij in staat zijn grove vervuiling en vet pollen bacteriën op te slaan en langzaam te elimineren door middel van de elektroden in de vorm van een stalen binnen en buiten raster.

Als laatste de koolstof buitenkern welke de lucht totaal reinigt en reststoffen en emissie afvangt, waardoor ons filter grove en zeer fijne verontreiniging totaal elimineert.

Waardoor er niets anders overblijft dan zuivere schone lucht. Een ander bijkomend voordeel is dat als u de Air cleaner in zet om aerosolen te reduceren u de ventilatie weer kan gebruiken zoals deze bedoeld is namelijk de Co2 verlagen waardoor u niet alle ramen en deuren hoeft te openen in de zomer of de wintermaanden. Op deze manier bespaard u direct energie op de stook of koel kosten van het gebouw.

Schone, frisse en gezonde lucht

Er is goede en regelmatige ventilatie nodig om te komen tot een gezond en comfortabel binnenklimaat. De luchtreiniger is voor elke binnenruimte geschikt en maakt per uur 100 m² of 400 m³ per uur schoon. Dit zorgt ervoor dat de lucht tot een bijna steriel niveau wordt gereinigd.

Geschikt voor elke ruimte

Het systeem heeft zich inmiddels bewezen in kantoren, wachtruimtes bij praktijken, klaslokalen en sportscholen. De PlasmaMade Air Cleaner is makkelijk te verplaatsen naar verschillende ruimtes, je hebt alleen een stopcontact nodig.

VOOR MEER INFORMATIE KLIK HIER VOOR DE VOLLEDIGE PRODUCT PRESENTATIE

Layout met PlasmaMade filters in een ruimte van 350 m2. (rode stippen zijn de filters)
Layout met PlasmaMade filters in een ruimte van 800 m2. (rode stippen zijn de filters)